Gratis levering bij bestellingen vanaf €50

Betaalmogelijkheden

Soap Treats werkt voor een veilige betaalomgeving samen met partner Mollie. Dit betaalplatform is geïntegreerd in de Soap Treats webshop. Betaling kan gebeuren via creditcard betaling (Visa of Mastercard), via Bancontact/Mister Cash of door middel van bankoverschrijving. Meer informatie over Mollie kan je vinden op www.mollie.nl.

Visa/Mastercard
Een betaling met kredietkaart (Visa of Mastercard) is kosteloos voor de klant en snel. De betaling wordt onmiddellijk geregistreerd en wij kunnen de bestelling dan ook meteen verzenden. De koper noteert het nummer van de Visa- of Mastercard, het controlenummer en de vervaldatum. De betaling geschiedt na facturatie van uw artikelen, volgens de betaalwijze overeengekomen met uw bankinstelling. 


Betaling via Bancontact/Mister Cash
Er kan eveneens worden betaald door middel van een Bancontact of Mister Cash kaart. De som wordt meteen van je rekening afgehaald en Soap Treats kan meteen beginnen met je pakje verzendklaar te maken.


Overschrijving
Een laatste betaalmogelijkheid bestaat uit een bankoverschrijving. Soap Treats bezorgt je na de bestelling, per e-mail een orderbevestiging, waar de juiste betaalgegevens op staan vermeld. Wij vragen het totaalbedrag, zoals vermeld op de orderbevestiging, binnen zeven dagen over te schrijven op onze rekening 
BE57 7352 2727 5735  met vermelding van je naam en voornaam. Jouw pakje wordt na ontvangst van je betaling zo snel mogelijk verstuurd, meestal binnen 1 tot 2werkdagen. Voor artikelen die enkel op bestelling leverbaar zijn, geldt een langere leveringstermijn. Indien de betaling binnen 7 dagen dan nog niet is ontvangen, ontvang je een geheugensteuntje per e-mail. Indien op dit geheugensteuntje niet wordt gereageerd binnen de 3 dagen, dan gaan de bestelde artikelen weer in de verkoop en wordt de bestelling geannuleerd.